Accessoires

Wij begrijpen als geen ander hoe leuk het is om jouw bijzondere auto nóg specialer te maken. Die set 20 inch velgen, dat geweldig klinkende uitlaatsysteem, of die carbon sierlijsten die je auto net dat beetje extra geven. Door onze vele contacten in binnen en buitenland kunnen wij veel van dit soort onderdelen leveren of opzoeken. Ook montage regelen wij in overleg voor je.

_JCP0743

Rijdersauto performance parts

We werken momenteel aan onze eigen voorraad 'performance parts' zodat we straks onderdelen voor jouw Rijdersauto uit voorraad kunnen leveren.

Denk aan:

  • Uitlaatsystemen, downpipes, einddempers
  • Velgen en wielsets
  • Interieurdelen: sierlijsten, stuurwielen, pookknoppen
  • Exterieurdelen: diffusors, splitters spoilers, spiegelkappen
  • Onderstel: veren en complete onderstellen zowel origineel als aftermarket 

Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel aarzel niet om contact met ons op te nemen!


_JCP0584
Meer diensten
01

Verzekering

Wij bieden je in samenwerking met Sportwagenpolis de mogelijkheid om je auto via ons te verzekeren tegen zeer gunstige voorwaarden. Vraag vrijblijvend een offerte met premievoorstel aan.

_JCP0272
02

Financiering

Een nieuwe auto aanschaffen vraagt vaak om een grote investering en daarbij kan leasen of financieren een uitkomst zijn. Alle gangbare vormen van (financial) lease of financieringen kunnen wij je geheel vrijblijvend aanbieden. We brengen je graag in contact met onze partner finance bizniz voor de financiering van jouw droomauto zodat we je ook op dit gebied volledig kunnen ontzorgen.

_JCP0646
03

Importeren

Je hebt dé auto die je zocht gevonden in het buitenland, goede kleur, de opties die je wilt en ook nog eens voor de juiste prijs. Maar, voordat hij bij jou op de stoep staat te blinken gaat er nog een heel traject aan vooraf. Dit verzorgen wij van Rijdersauto graag voor je.

_JCP0603
04

Zoekopdracht

Ben je op zoek naar een specifiek model die wij niet in onze voorraad hebben staan? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. We gaan graag op zoek naar jouw droomauto.

_JCP0313

Unieke rijdersauto’s met zorg geselecteerd

al een auto in gedachten?