Je auto een persoonlijke touch geven?

Wij begrijpen als geen ander hoe leuk het is om jouw bijzondere auto nóg specialer te maken. Die set 19 inch speciale velgen, een gave diffusor of splitter, dat geweldig klinkende uitlaatsysteem, of die alcantara sierlijsten die je auto net dat beetje extra geven. Door ons uitgebreide assortiment performance parts uit binnen en buitenland kunnen wij je helpen jouw auto op maat te personaliseren. Ook de montage regelen wij graag voor je.

DSC03675

Performance Parts

Rijdersauto biedt een eigen assortiment 'Performance Parts' voor jouw auto. We hebben daarvoor een eigen webshop. Op www.rijdersautoperformance.nl vindt je onder andere de volgende producten:

  • Uitlaatsystemen, downpipes, einddempers
  • Velgen en wielsets
  • Interieurdelen: sierlijsten, stuurwielen, pookknoppen
  • Exterieurdelen: Zaero exterieur styling, diffusors, splitters spoilers, spiegelkappen
  • Alarmen en voertuig volgsystemen
  • Auto reiniging- en verzorgingsproducten van Maniac
  • Onderstel: verlagingsveren en complete onderstellen zowel origineel als aftermarket 

Bezoek de webshop en start met het personaliseren van jouw Rijdersauto. Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel aarzel niet om contact met ons op te nemen!


DSC_0043
Meer diensten
01

Verzekering

Wij bieden je in samenwerking met onze verzekeraar de mogelijkheid om je auto via ons te verzekeren tegen zeer gunstige voorwaarden. Vraag vrijblijvend een offerte met premievoorstel aan.

_JCP0272
02

Financiering

Een nieuwe auto aanschaffen vraagt vaak om een grote investering en daarbij kan leasen of financieren een uitkomst zijn. Alle gangbare vormen van (financial) lease of financieringen kunnen wij je geheel vrijblijvend aanbieden. We brengen je graag in contact met onze partner finance bizniz voor de financiering van jouw droomauto zodat we je ook op dit gebied volledig kunnen ontzorgen.

_JCP0646
03

Importservice

Je hebt dé auto die je zocht gevonden in het buitenland, goede kleur, de opties die je wilt en ook nog eens voor de juiste prijs. Maar, voordat hij bij jou op de stoep staat te blinken gaat er nog een heel traject aan vooraf. Dit verzorgen wij van Rijdersauto graag voor je.

_JCP0603
04

Zoekopdracht & Importservice

Ben je op zoek naar een specifiek model die wij niet in onze voorraad hebben staan? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. We gaan graag samen met jou op zoek naar je droomauto.

_JCP0313

Unieke rijdersauto’s met zorg geselecteerd

al een auto in gedachten?