Nieuws & media
4fc043e1-173c-4d82-a3a7-c04020b0b792
Nieuws

Zoekopdracht & importsevice: de bella machina van Aty

Een echte Alfisti, dat is de dame die ons de opdracht gaf haar nieuwe Brera op te zoeken . Haar hele leven al is ze trouw aan dit Italiaanse merk. Nadat door toedoen van een medeweg gebruiker haar vorige Alfa totall loss verklaard werd zijn we op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Wat die vervanger moest worden was geen vraag, "een Brera, 2.2 JTS, skywindow, in het rood" Dat bleek nog geen makkelijke opgave, aanbod was er genoeg maar tja een auto van 15 jaar oud heeft vaak al flink wat kilometers en ervaringen die je liever niet wilt. Tot we in contact kwamen met meneer Friedl over zijn - in 2007 nieuw gekochte - Alfa Romeo Brera. Na zeer prettig over en weer contact met deze uiterst vriendelijke meneer Friedl die maar niet uitgepraat raakte over zijn 'bella machina' besloten om in de auto te springen en zelf eens te gaan kijken hoe mooi die Brera dan toch niet was. Daar aangekomen zagen we het al gelijk, dit is een wel heel bijzondere Brera, want waar vind je het nog ? Een originele Brera, 2.2 JTS, Skywindow, in het rood, van eerste eigenaar met slechts 28.000 kilometer! Na een uitgebreide uitleg door dhr Friedl (hij legde zelfs uit hoe het tankklepje bediend moest worden) hebben we de auto opgeladen en moest meneer Friedl de auto voor de laatste keer uitzwaaien. Na aankomst in Elburg hebben we de Brera voorzien van een verse onderhoudsbeurt, detail in - en exterieur behandeling en Nederlands kenteken. UIteindelijk restte ons nog maar 1 ding, Aty verblijden met haar unieke, praktisch nieuwe Alfa Romeo Brera !

Brian James
Nieuws

Onze nieuwe 'Rijdersautotransporter'

Bij een sportieve auto hoort een sportieve autotransporter. Daarom wordt jouw Rijdersauto vanaf nu vervoerd op onze nieuwe Brian James T6 auto transporter. Speciaal gebouwd om lage auto's mee te vervoeren en makkelijk in gebruik door de laadklep in plaats van rijplaten.

DSC_1409
Nieuws

Zoekopdracht & Importservice: De BMW X5 M-sport van Richard & Inge

Ze hadden de ideale BMW X5 al helemaal in hun hoofd. Kleur, interieur, panoramadak, km-stand, prijs. Maar hij bleek in NL niet te vinden........ Totdat we bij Rijdersauto mee hielpen zoeken. Hun ideale X5 bleek in ons buitenlandse netwerk beschikbaar en was precies zoals ze 'm wilden hebben. Rijdersauto verzorgde het complete traject van aankoop, transport naar NL, importprocedure bij het RDW en BPM aangifte. Inclusief een inspectieservice bij Dusseldorp BMW. Binnen twee weken leverden we de auto af aan Richard en Inge en genieten ze van iedere kilometer.

_JCP0655
Nieuws

Zoekopdracht: De M3 Competition van Jasper

Recent hebben wij voor Jasper zijn droomauto op mogen zoeken. Een M3 uit de F80 reeks 'maar dan geen standaard zwarte, grijze of witte, een bijzondere kleur en uitvoering en met competition pack'. Wij zijn voor hem op zoek gegaan en hebben een schitterende M3 Competition uit 2016 in de unieke kleur ' Champagne Quartz' gevonden. Afkomstig van eerste eigenaar en in sublieme staat. De exterieurkleur in combinatie met het indivudual merino lederen interieur maakt deze M3 een bijzonder chique verschijning. Zo dacht Jasper er ook over dus na bezichtiging en inspectie op locatie was de deal snel gesloten. Wij wensen Jasper nogmaals heel veel plezier van deze ongelofelijk dikke Rijdersauto!

Droomauto gevonden?

al een auto in gedachten?