Rijdersauto

Jouw droom is onze uitdaging

Gek op gave auto's zijn we alledrie altijd al geweest. Het idee om ons eigen autobedrijf te starten komt van Rick. Toen hij 12 was riep hij al: "We gaan ooit een eigen autobedrijf starten als vader en zoon. En dan gaan we alleen auto's verkopen waar we zelf ook graag in willen rijden". Inmiddels is die droom werkelijkheid en zijn we samen in 2020 gestart met Rijdersauto. Twee jaar later is ook zoon en broer Niels er bijgekomen. En zoeken, kopen en verkopen we inderdaad alleen auto's waar we ook zelf in willen rijden. Van harte welkom op onze website en bij ons bedrijf in Elburg waar we je de mooiste rijdersauto's laten zien. En in onze webshop waar we gave upgrade's aanbieden om je auto de echter Rijdersauto-look te geven.

DSC03611
_JCP0745
52843822622_24d5719fce_o kopie
DSC_0175
_02I5417
Jouw droomJouw droomJouw droomJouw droom Onze uitdagingOnze uitdagingOnze uitdagingOnze uitdaging
_JCP0743

Kennis maken met Rijdersauto

Wij zijn Rick, Niels en Gert Wiggelinkhuijsen. Met passie voor mooie auto's, dat is nooit anders geweest. 10 jaar geleden is ons idee en onze droom voor een eigen autobedrijf ontstaan. En eind 2020 hebben we onze gezamenlijke ervaring met auto's en ondernemen omgezet in een plan en zijn gestart met Rijdersauto.

Ons bedrijf is voor liefhebbers van sportief rijden. Want de auto's die we verkopen en importeren zijn nooit saai, hebben veel PK's, de juiste opties en zijn één groot feest om in te rijden.

Onze klanten komen overal vandaan en zijn zonder uitzondering op zoek naar hun droomauto in de juiste uitvoering. En dat is precies waar wij graag mee bezig zijn. We zoeken die auto op in binnen- en buitenland. Of hebben die auto al in onze voorraad.

Wij houden van persoonlijk zakendoen. Daarom is ons pand ook een ontmoetingsplek voor een lekkere kop koffie, een hapje en een drankje of een goed gesprek. En helpen we onze klanten ook met verzekeren of financieren van hun auto. Want iemand blij maken met zijn droomauto vinden wij het mooiste wat er is.

Tot ziens in Elburg !

_JCP0899 kopie small

Unieke rijdersauto’s met zorg geselecteerd

al een auto in gedachten?