Verzeker je auto via Rijdersauto

Wij bieden je in samenwerking met onze verzekeraar de mogelijkheid om je auto via ons te verzekeren tegen zeer gunstige voorwaarden. Vraag vrijblijvend een offerte met premievoorstel aan. Voor alle offerte aanvragen die wij ontvangen, brengen wij een maatwerk-offerte uit. Afhankelijk van de gegevens die je invult op het aanvraagformulier zoeken wij de verzekeraar welke het beste bij jouw situatie aansluit.

_JCP0776

Specialisten in het verzekeren van jouw rijdersauto

Samen met onze verzekeraar, die gespecialiseerd is in het verzekeren van jouw sportieve auto, zorgen we ervoor dat jij met een gerust hart de weg op kunt. Snelheid, deskundigheid en bereikbaarheid zijn de kernwaarden waar Sportwagenpolis voor staat. Zo kunnen we maatwerk leveren voor iedere klant en in elke situatie.

_JCP0539
Meer diensten
01

Financiering

Een nieuwe auto aanschaffen vraagt vaak om een grote investering en daarbij kan leasen of financieren een uitkomst zijn. Alle gangbare vormen van (financial) lease of financieringen kunnen wij je geheel vrijblijvend aanbieden. We brengen je graag in contact met onze partner finance bizniz voor de financiering van jouw droomauto zodat we je ook op dit gebied volledig kunnen ontzorgen.

_JCP0646
02

Performance Parts & Webshop

Op zoek naar een gave upgrade voor jouw auto? Bijvoorbeeld een Zaero body-kit, dikke velgen of interieurlijsten. Dankzij onze producten voor interior- & exterior styling maak je van jouw auto een unieke Rijdersauto. Bezoek onze webshop www.rijdersautoperformance.nl en bestel je upgrades voor nog meer rijplezier.

_JCP0605
03

Importservice

Je hebt dé auto die je zocht gevonden in het buitenland, goede kleur, de opties die je wilt en ook nog eens voor de juiste prijs. Maar, voordat hij bij jou op de stoep staat te blinken gaat er nog een heel traject aan vooraf. Dit verzorgen wij van Rijdersauto graag voor je.

_JCP0603
04

Zoekopdracht & Importservice

Ben je op zoek naar een specifiek model die wij niet in onze voorraad hebben staan? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. We gaan graag samen met jou op zoek naar je droomauto.

_JCP0313

Unieke rijdersauto’s met zorg geselecteerd

al een auto in gedachten?